Buurt Agenda

Onderstaand de agenda van activiteiten die Buurtvereniging Voordeldonk organiseert maar ook activiteiten die in of voor onze buurt plaatsvinden. Staat er een activiteit nog niet bij laat het ons gerust weten.

nov
24
vr
2017
Bierproeverij 2017 @ Café Markt 8 Asten
nov 24 @ 20:00

Bierproeverij met de buurt (mannenavond)

Na een super geslaagde eerdere edities, gaan we op vrijdagavond 24 november wederom een bierproeverij houden bij café Markt 8 in Asten.

De avond zal bestaan uit een voorgeselecteerde lijst bieren waar in 5 “gangen” een keuze uit gemaakt kan worden. Tussen deze “gangen” zal een lekker hapje geserveerd worden.
We starten om 20:00u. De eigen bijdrage is €10,= per persoon.

Aanmelden en een minimale leeftijd van 18 jaar is noodzakelijk om deel te kunnen nemen.
Aanmelden kan tot uiterlijk 15 November door te klikken op onderstaande afbeelding.

Bierproeverij Markt 8

 

nov
25
za
2017
Bezoek Sinterklaas @ Basisschool Voordeldonk
nov 25 @ 14:00 – 15:30

Bezoek Sinterklaas op 25 november

Op zaterdag 25 november a.s. komt Sinterklaas weer de kinderen van onze buurtvereniging bezoeken. We verwachten de buurtkinderen om 14.00 uur op basisschool Voordeldonk. De Sint zal waarschijnlijk rond 14.30 uur bij de school aankomen.

Voor de kinderen t/m groep 5 van de basisschool brengt de Sint een cadeautje mee. We hopen dat jullie allemaal komen om dit feest mee te vieren. Ook kinderen die in groep 6 en hoger zitten zijn welkom!

Opgeven hiervoor is NIET nodig, we hopen dat iedereen er is..

Het bestuur

 

dec
30
za
2017
Oud papier ophalen @ Hele buurt Voordeldonk
dec 30 @ 10:00

Zaterdag 30 december komen wij weer graag uw oud papier ophalen. Wij stellen het erg op prijs als u zoveel mogelijk oud papier verzameld en gebundeld aan de straat zet.

We hopen dat iedereen zoveel mogelijk papier/karton spaart en klaar zet voor onze buurtvereniging. We hopen zo nog jaren vele leuke activiteiten te organiseren voor onze buurt!
Klik op de afbeelding voor meer informatie over het oud papier en de ophaaldagen.

Bij voorbaat dank voor jullie medewerking!

Oud papier Voordeldonk

Reacties zijn gesloten.