60 jaar Buurtvereniging Voordeldonk Asten (1960-2020)

In 2020 bestaat Buurtvereniging Voordeldonk 60 jaar! Een bijzonder moment om te delen met de hele buurt. We zullen de activiteiten in dit jaar gaan voorzien van een jubileumtintje en komt er een feestweekend in Augustus om dit heugelijke feit te vieren. 

Op deze pagina zullen we informatie gaan vermelden over het 60-jarig bestaan.

Wil je het bestuur ondersteunen in 2020 voor de organisatie en/of hand en spandiensten dan horen we het uiteraard graag.

Denk bijvoorbeeld aan:

 • Tips voor een locatie feestweekend, ruimte beschikbaar stellen voor tijdelijke opslag van materialen voor het jubileumjaar.
 • Tips en mogelijkheden voor aankleding van de feesttent (planten/bomen/balonnen/bloemen/bloemstukjes/springkussen/spellen enz.).
 • In de jubileumcommissie plaatsnemen en meedenken over de activiteiten in 2020
 • Meehelpen op de achtergrond bij de activiteiten
 • Meehelpen tijdens de activiteiten
 • Meehelpen met opruimen na het jubileumweekend
 • En alles wat je maar kunt verzinnen aan tips/adviezen zijn welkom!

VELE HANDEN MAKEN LICHT WERK!

Graag tot ziens!

Het bestuur en jubileumcommissie

Geef je reactie via onderstaand formulier:

  Ik wil graag meehelpen op de achtergrondIk wil graag meehelpen tijdens de activiteitenIk wil graag zingen/entertainen/presenterenIk kan diensten aanbiedenIk kan decoratie aanbieden voor het feestweekendIk kan materialen beschikbaar stellen voor het feestweekendIk kan een locatie beschikbaar stellenIk heb tips/advies of een opmerkingOverig aanbod

  Selecteer alle velden die van toepassing zouden kunnen zijn en/of je aanspreken.

  Type hier extra informatie over je aanbod/wensen

  (Klik hier 1-maal op en wacht dan even, dit kan 10 seconden duren omdat de pagina opnieuw geladen wordt. Daarna komt hier onder de knop staan dat het formulier is verzonden. Je ontvangt binnen 10 minuten een bevestiging/kopie in je E-mail. Ontvang je deze niet controleer dan of deze E-mail bij de "ongewenste E-mail" terecht is gekomen. Bedankt!