Aanmelden bloemschikken

Bloemschikken 10 of 11 april

Vanwege het succes van voorgaande jaren gaan we ook dit jaar 2 avonden bloemschikken organiseren. 
Het bloemschikken staat gepland op maandag 10 april en dinsdag 11 april. 

Je kan je voor 1 avond aanmelden en evt. een voorkeursavond aangeven.

Er dienen per avond minimaal 8 deelnemers te zijn en maximaal 10 deelnemers. Dit betekend dat er per avond minder deelnemers geplaatst kunnen worden dan voorgaande jaren. Meld je dus snel aan, vol=vol…

Onder leiding van Corine Swinkels kan er een voorjaarsstuk gemaakt worden welke op je tafel kan pronken. De avond zal worden gehouden bij Corine Swinkels op de Wolfsberg 65 en begint om 20:00u.

De eigen bijdrage voor deze avond is €22,50 per deelnemer welke op de avond zelf per contante betaling dient te worden voldaan.

Let op! De volgorde van aanmelden bepaald of je mee kan doen met het bloemschikken in verband met beschikbare plaatsen en meestal de grote interesse. Mocht er een aanmelding binnen komen van buurtbewoners die geen E-mail hebben bepaald het bestuur wie geplaatst kunnen worden.

  (velden met een * zijn verplichte velden)

  Voor en achternaam:*

  Straat:

  Huisnummer:

  Uw email:

  Geef hieronder aan welke dag je zou kunnen:
  Ik kan beide dagen, voorkeur maandag 10 april
  Ik kan beide dagen, voorkeur dinsdag 11 april
  Ik kan alleen op maandag 10 april
  Ik kan alleen op dinsdag 11 april

  Eventuele opmerkingen

  Ik ben op de hoogte van de eigen bijdrage van €22,50 voor deze avond

  Let op! Voor deze activiteit geldt een minimum van 8 personen en maximum van 10 personen per avond. Het kan dus zijn dat er 1 avond vervalt of dat er afgeweken wordt van de aangegeven voorkeuren. De volgorde van aanmelden is bepalend. Hierbij kunnen ook aanmeldingen zitten die bij het bestuur gedaan worden van buurtbewoners die geen E-mail hebben.

  2015-03-19 10.06.37