Bierproeverij

Bierproeverij

Wanneer:
31 januari, 2020 @ 20:00
2020-01-31T20:00:00+01:00
2020-01-31T20:15:00+01:00
Waar:
De Kantine Pub&Grill
Markt 17 Asten
Kosten:
€10,= Eigen bijdrage
Contact:
Roel Berkers
Zie contactpagina

Bierproeverij met de buurt (mannenavond op 31 januari 2020)

In tegenstelling tot andere jaren dat we eind van het jaar een bierproeverij organiseren liften we deze avond door naar ons jubileumjaar 2020…
Op vrijdagavond 31 januari 2020 zullen we de bierproeverij gaan houden voor de stoere mannen van Buurtvereniging Voordeldonk.
Aan het eind van het jubileumjaar zal deze activiteit voor de dames van buurtvereniging Voordeldonk georganiseerd worden.

We zullen starten waarschijnlijk om 20:00u. De locatie zal deze keer bij De Kantine zijn in Asten en verdere details volgen nog, maar reserveer deze gezellige avond alvast in je agenda, of meld je al direct aan via onderstaand aanmeldformulier.

De eigen bijdrage is €10,= per persoon welke betaald dient te worden direct bij aanvang van de avond. 

Aanmelden hiervoor is noodzakelijk om deel te kunnen nemen, dit kan tot uiterlijk zondag 24 januari 2020

VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN OM JE AAN TE MELDEN:

Ja ik doe mee met de bierproeverij, ben 18 jaar of ouder en betaal €10,= eigen bijdrage bij aanvang van de bierproeverij.

Ik accepteer dat bovenstaande gegevens automatisch verwerkt worden in een aanmeldlijst. Deze lijst dient uitsluitend ter organisatie van deze activiteit en zal door ons niet voor andere doeleinden gebruikt worden. Er kunnen (sfeer)foto's op onze website/Facebookpagina worden gepubliceerd. Indien iemand niet op foto wil kunt u dit onderstaand opgeven bij de opmerkingen, we houden hier dan uiteraard rekening mee. (meer informatie: https://www.buurtvoordeldonk.nl/privacybeleid/ )

KLIK HIER 1-MAAL op en wacht dan even, dit kan 10 seconden duren omdat de pagina opnieuw geladen wordt. Daarna komt hier onder de knop staan dat de aanmelding is verzonden.

Bij deze aanmelding ontvang je binnen 10 minuten een bevestiging in je E-mail. Ontvang je deze niet controleer dan of deze E-mail bij de “ongewenste E-mail” terecht is gekomen. Tevens kom je in de aanmeldlijst staan, zie: https://www.buurtvoordeldonk.nl/aanmeldingen/


Reageren is niet mogelijk.