Wanneer:
17 september, 2023 @ 09:30
2023-09-17T09:30:00+02:00
2023-09-17T09:45:00+02:00
Waar:
Irrland
Am Scheidweg
47624 Kevelaer
Duitsland
Kosten:
Gratis
Contact:
Frank Koolen
Zie contactpagina

Op zondag 17 september 2023 gaan we weer naar speeltuin Irrland in Kevelaer(D). Om 9:30u vertrekken we vanaf Basisschool Voordeldonk naar Irrland Airport. 
Dit is een hele gezellige en leuke activiteit. De kinderen kunnen volop spelen op het grote park. Ook de volwassenen mogen gewoon meedoen of genieten van de spelende kinderen maar gezellig buurten is ook zeker een optie. De entree wordt door de Buurtvereniging betaald. Omdat we niet meer overal mogen barbecueën gaan we dit vanaf deze editie ook niet meer doen. We gaan er vanuit dat iedereen zelf een lunchpakket/eten/drinken meeneemt of ter plaatse koopt.

Het is altijd weer een genot om hier rond te kijken hoe je met hele simpele dingen iedereen van 0 tot 99 jaar kan vermaken. Zijn het niet de vele grappige (boeren)cartoons die tegen de muren hangen dan zijn het wel de geitjes die via een loopbrug over de nok van de schuren naar de andere wei kunnen lopen. Ook andere dieren zijn er te zien zoals koeien, varkens, cavia’s, konijnen, eekhoorntjes, paarden, geiten, apen, papegaaien en noem maar op.
Verder kan er volop gespeeld in de strobalen, de mooi aangeklede maisbak, of de vele glijbanen en de luchtkussens. Bij mooi weer zijn er ook voldoende waterattracties om lekker af te koelen.
Ook voor deze activiteit graag aanmelden zodat we e.e.a. kunnen organiseren en regelen.

Graag tot ziens!

Het bestuur

Irrland-aanmelden