Zeskamp 2021

Wanneer:
18 juni, 2021 – 20 juni, 2021 hele dag
2021-06-18T00:00:00+02:00
2021-06-21T00:00:00+02:00
Waar:
Locatie/info volgt nog, meld je alvast aan...
Kosten:
Gratis
Contact:
Bestuur
Zie contactpagina

ZESKAMP 2021 op 18, 19 en 20 juni

Na het vervallen van de Zeskamp in 2020 is de organisatie van Zeskamp Asten weer druk in de weer geweest om voor 2021 een alternatieve Zeskamp te organiseren. Het zou leuk zijn als we als Buurtvereniging Voordeldonk ook weer de schouders eronder kunnen zetten om weer 1 of meer teams af te vaardigen. De sportiviteit en vrolijke buurtgenoten hebben we toch wel erg gemist.

Ondanks dat we nog steeds met de Corona te maken hebben hopen we dat er tegen die tijd weer veel meer kan, mocht het niet zo zijn zullen we proberen mee te bewegen met de omstandigheden die er dan zijn. Om de organisatie verder mogelijk te houden zou het wel fijn zijn als de aanmeldingen zo snel mogelijk gedaan worden. Mocht je later toch besluiten om niet mee te doen kunnen we dat alleen maar respecteren.

Onderstaand de opzet zoals die nu door de organisatie van Zeskamp Asten is voorgesteld. Kijk op hun website voor de meest actuele gegevens: https://www.zeskampasten.com/

Junioren:

Voor de junioren heeft de organisatie allerlei vragen en opdrachten op de planning staan. Deze kunnen de teams op zowel vrijdag 18, als zaterdag 19 juni uitvoeren. Zo kunnen de teams, samen met hun coach, thuis en op locatie actief aan de slag.  Zo kunnen we er ondanks alle maatregelen toch een leuke editie van maken! Er zijn dan ook leuke prijzen te winnen! Er zijn geen kosten aan verbonden.

AANMELDEN VOOR HET JUNIORENTEAM VAN BV VOORDELDONK KOMT IN ENKELE DAGEN ONLINE..

Senioren:

Voor de senioren heeft de organisatie een online pubquiz samengesteld!  Het team krijgt dan de inloggegevens om deel te nemen aan de quiz, met daarbij een gezellig pakketje om de avond goed door te komen! De quiz zal bestaan uit allerlei verschillende rondes. Er is dan ook voor iedereen wat wils en met natuurlijk allerlei mooie prijzen! Meedoen als seniorenteam van Buurtvereniging Voordeldonk is gratis. Het inschrijfgeld zal door de buurtvereniging worden betaald.

AANMELDEN VOOR HET SENIORENTEAM VAN BV VOORDELDONK KOMT IN ENKELE DAGEN ONLINE.. 

Natuurlijk geldt voor het gehele weekend: het is de bedoeling dat iedereen rekening houdt met de maatregelen die op dat moment (18, 19 en 20 juni) gelden. Je kunt daarom gerust een team bij elkaar zoeken, maar houdt er rekening mee dat jullie misschien op moeten splitsen wanneer jullie met teveel personen zijn.

Groepsfoto Zeskamp 2019 (Foto: Siris-Rob Fritsen)