Bierproeverij


Bierproeverij met de buurt (mannenavond) vrijdagavond 24 november20141107_224621[1]

Op vrijdagavond 24 november is het dan weer zover dat we de bierproeverij gaan houden bij café Markt 8 op de gelijknamige straat in Asten. De avond zal bestaan uit een voorgeselecteerde lijst bieren waar in 4 of 5 “gangen” een keuze uit gemaakt kan worden. Tussen deze “gangen” zal een lekker hapje geserveerd worden. We starten om 20:00u. De eigen bijdrage is €10,= per persoon welke betaald dient te worden direct bij aanvang van de avond. Aanmelden hiervoor is noodzakelijk om deel te kunnen nemen, dit kan tot uiterlijk woensdag 15 november.

VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN OM JE AAN TE MELDEN:

    Ja ik doe mee met de bierproeverij, ben 18 jaar of ouder en betaal €10,= eigen bijdrage bij aanvang van de bierproeverij.

    Ik accepteer dat bovenstaande gegevens automatisch verwerkt worden in een aanmeldlijst. Deze lijst dient uitsluitend ter organisatie van deze activiteit en zal door ons niet voor andere doeleinden gebruikt worden. Er kunnen (sfeer)foto's op onze website/Facebookpagina worden gepubliceerd. Indien iemand niet op foto wil kunt u dit onderstaand opgeven bij de opmerkingen, we houden hier dan uiteraard rekening mee. (meer informatie: https://www.buurtvoordeldonk.nl/privacybeleid/ )

    KLIK HIER 1-MAAL op en wacht dan even, dit kan 10 seconden duren omdat de pagina opnieuw geladen wordt. Daarna komt hier onder de knop in het groen staan dat de aanmelding is verzonden.

    Bierproeverij Markt 8