Foto’s Zeskamp 2016

Vrijdagavond 17 juni heeft ons jeugdteam een geweldig optreden laten zien en daarmee de 9e plaats behaald van de 30 optredens. Onze huis choreografe Anne Heijligers heeft samen met de hele groep enthousiaste kinderen het publiek een mooi verhaal laten zien met een nummer van Glee: “Born this way” (zo geboren). De boodschap was duidelijk, het maakt niet uit wie, hoe of wat we zijn, we zijn allemaal geboren supersterren. Er is niets mis mee ervan te houden hoe je bent. We zijn allemaal geboren op deze manier…. Als klapstuk van dit optreden kwamen Jeroen Heijligers in de rolstoel en Luca van Herk achter het scherm vandaan en hebben nog voor een super gaaf optreden gezorgd wat menig toeschouwer kippenvel deed bezorgen.
Rob Fritsen heeft mooie foto’s gemaakt van onze groep. Meer foto’s van de zeskamp kun je vinden op www.siris.nl

Op zaterdag 18 juni heeft ons jeugdteam weer een hele sportieve en gezellige Zeskamp Asten gehad. Iedereen ging er vol tegenaan en we hadden weer een super groep! Ook hier liet onze buurtvereniging zien dat iedereen erbij hoort, ondanks zijn handicap heeft Luca van Herk volledig meegedaan met het onderdeel buikschuiven en dit terwijl we hier de joker op ingezet hadden. Dit zegt iets over de kwaliteit van de groep. We zijn er dan als buurtvereniging dan ook supertrots op om deze kinderen in onze buurt te hebben!

IEDEREEN DIE BIJGEDRAGEN HEEFT AAN HET WELSLAGEN VAN DEZE ZESKAMP, BEDANKT!!!!!!

Het bestuur

    Onderstaande foto’s gemaakt door Rob Fritsen, meer foto’s te zien op www.siris.nl 

    Wilt u foto’s insturen kunt u onderstaand formulier gebruiken. Na goedkeuring zullen de foto’s worden geplaatst op de website.

    [vfb id=’5′]