Zeskamp 2015

Zeskamp 2015 – Jeugdteam op 19 en 20 juni

Op vrijdag 19 en zaterdag 20 juni is de jaarlijkse Zeskamp weer gehouden op het evenemententerrein aan de Lienderweg. Buurtvereniging Voordeldonk had weer een fanatiek jeugdteam afgevaardigd.

Op vrijdagavond heeft team Voordeldonk een playback optreden gegeven. Het thema was dit jaar:DISCO

Ons jeugdteam heeft op vrijdagavond de 3e plaats weten te bemachtingen!!!3e plaats

Team Voordeldonk was uitgeloot om het 9e optreden te verzorgen van de totaal 22. Er waren veel mooie optredens te zien. Het vele oefenen en de geweldige inzet van de deelnemers en de vrijwilligers werd beloond met een 3e plek. Als buurtvereniging zijn we hier met z’n allen heel trots op! We willen hiervoor Anne Heijligers en Annemie van Kemenade extra bedanken voor hun coaching en inzet. Niet te vergeten ook iedereen die hieraan hebben meegewerkt!

Op zaterdag 20 juni zijn de spellen gehouden. We trapten af met zaklopen XXL, in een bigbag met 6 kinderen tegelijk naar de overkant springen. Ondanks alle verwoede pogingen van de kinderen en de coaches lukte het maar 1 keer om de overkant te halen.

Het 2e spel was het Battle spel. Een parcour afleggen op een luchtkussen en dan zo snel mogelijk. Omdat we helaas een uitvaller hadden kregen we hulp van “Flying” Britt. Hier kunnen we de komende jaren nog veel van verwachten. 

Het 3e spel was de zeephelling. Ook hier werd fanatiek gestreden om zoveel mogelijk keer over de helling te gaan om in een lekker bad met koud water te landen. 

Het 4e spel was het kop en kontspel. Op houten planken met handen en voeten als een rups de overkant bereiken. Ook dit was een moeilijk spel maar wel erg leuk. Gelukkig hadden we hele enthousiaste supporters die de jury “assisteerden” en ons na enig overleg de sportiviteitspunten opleverden.

Het 5e spel was het zwembadspel. Zoveel mogelijk keer door het zwembad heen. De coach in het zwembad om de kinderen uit het bad te “gooien”. Dit blijft toch een favoriet spel waardoor we hier ook onze joker op ingezet hadden om extra punten te bemachtigen. Na 72 kinderen door het zwembad gehaald te hebben klonk het eindsignaal. Genoeg redenen voor de kinderen om de coach te soppen.

Het 6e spel was de Bootcamp-run ofwel de stormbaan. Ondanks dat we in het nadeel waren met kleinere kinderen was de inzet er niet minder om. Ook hier liet “Flying” Britt weer zien hoe je een storm(baan) trotseert. 

Het 7e en laatste spel was Voetje van de vloer. Steeds maar bierkratjes doorgeven en op de bierkratjes naar de overkant lopen. Eenmaal op gang was het team niet meer te stoppen. TOP!

Om ongeveer 17:15 was de uitslag bekend en zijn we met team Buurtvereniging Voordeldonk voor de totale Zeskamp op de 11e plaats geëindigd. Gezien de jeugdige samenstelling van het team een hele goede prestatie, mede te danken aan het geweldige optreden van vrijdagavond.

Alle deelnemers SUPER bedankt voor jullie inzet maar vooral ook voor de gezelligheid onderling. Erg mooi om zo’n hechte groep kinderen actief bezig te zien! Verder dank aan alle vrijwilligers, coaches maar ook voor de supporters op vrijdag en zaterdag. We hopen dat we volgend jaar weer zo’n geweldig team samen kunnen stellen.

Het bestuur

Later deze week volgen nog meer foto’s en de film van vrijdagavond met het optreden.

Wilt u foto’s insturen kunt u onderstaand formulier gebruiken. Na goedkeuring zullen de foto’s worden geplaatst op de website.

[vfb id=’5′]