Bierproeverij

Bierproeverij

Wanneer:
13 december, 2019 @ 20:00
2019-12-13T20:00:00+01:00
2019-12-13T20:15:00+01:00
Waar:
Locatie volgt nog...
Kosten:
€10,= Eigen bijdrage
Contact:
Roel Berkers
Zie contactpagina

Bierproeverij met de buurt (mannenavond op 13 december 2019)

Afgelopen jaar hebben de dames een gezellige avond gehad, dit jaar is het weer de beurt aan de mannen van onze buurtvereniging.

Op vrijdagavond 13 december is het dan ook zover dat we weer een bierproeverij gaan houden. De locatie en informatie volgt nog. We starten in ieder geval om 20:00u

De eigen bijdrage is €10,= per persoon welke betaald dient te worden direct bij aanvang van de avond. Aanmelden hiervoor is noodzakelijk om deel te kunnen nemen, dit kan tot uiterlijk zondag 8 december.

VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN OM JE AAN TE MELDEN:

Ja ik doe mee met de bierproeverij, ben 18 jaar of ouder en betaal €10,= eigen bijdrage bij aanvang van de bierproeverij.

Ik accepteer dat bovenstaande gegevens automatisch verwerkt worden in een aanmeldlijst. Deze lijst dient uitsluitend ter organisatie van deze activiteit en zal door ons niet voor andere doeleinden gebruikt worden. Er kunnen (sfeer)foto's op onze website/Facebookpagina worden gepubliceerd. Indien iemand niet op foto wil kunt u dit onderstaand opgeven bij de opmerkingen, we houden hier dan uiteraard rekening mee. (meer informatie: https://www.buurtvoordeldonk.nl/privacybeleid/ )

(Klik hier 1-maal op en wacht dan even, dit kan 10 seconden duren omdat de pagina opnieuw geladen wordt. Daarna komt hier onder de knop staan dat de aanmelding is verzonden. Bij deze aanmelding ontvang je binnen 10 minuten een bevestiging in je E-mail. Ontvang je deze niet controleer dan of deze E-mail bij de "ongewenste E-mail" terecht is gekomen. Tevens kom je in de aanmeldlijst staan, zie: https://www.buurtvoordeldonk.nl/aanmeldingen/


Reageren is niet mogelijk.