web analytics
Oud Papier

Oud Papier

Al jaren zetten vrijwilligers en buurtgenoten zich in om zoveel mogelijk oud papier te verzamelen. Van de opbrengst hiervan worden leuke activiteiten georganiseerd voor onze levendige buurt.

Op deze website zullen we u tijdig informeren wanneer we het oud papier weer op komen halen. Wij stellen het erg op prijs als u zoveel mogelijk oud papier verzameld en met de ophaaldagen gebundeld aan de straat zet. We hopen zo nog jaren vele leuke activiteiten te organiseren voor de hele buurt!

We willen u vriendelijk vragen het papier goed te bundelen en evt. lege dozen zo compact mogelijk te vouwen. Veel papier waait anders over straat wat natuurlijk niet de bedoeling kan zijn. Tevens proberen het papier zoveel mogelijk aan 1 kant van de straat te zetten zodat we zo min mogelijk hoeven over te steken. Dit in verband met de veiligheid van onze vrijwilligers. Bij voorbaat dank voor uw medewerking!

De ophaaldagen voor 2019 zijn op:           

  • Zaterdag 30 maart 2019

  • Zaterdag 29 juni 2019

  • Zaterdag 28 september 2019

  • Zaterdag 28 december 2019

 

Alle buurtleden die een E-mailadres hebben doorgegeven krijgen 4 keer per jaar een herinnering dat we het papier weer op komen halen.  Onderstaand het overzicht wanneer je herinneringen kunt ontvangen:

  • 1 dag van tevoren, dus op vrijdagmorgen een herinnering als we op zaterdagmorgen het papier komen ophalen.
  • 1 week van tevoren, dus op de zondagmorgen een herinnering als we op de zaterdagmorgen erop volgend het papier komen ophalen (STANDAARD INGESTELD).
  • Het is ook mogelijk om zowel 1 week als 1 dag van tevoren een herinnering te ontvangen.


We cannot display this gallery

December 2015 – Jan Berkers met “pensioen” als vaste tractor chauffeur bij het oud papier laden

Jan Berkers

Op zaterdag 19 december hebben we onze laatste ronde oud papier geladen voor dit jaar. Voor Jan Berkers was dit helemaal de laatste keer dat hij als vaste tractor chauffeur zijn ronde heeft gedaan. Jan Berkers heeft dit zo lang gedaan dat het zelfs niet bekend is hoe lang. Als bestuur en alle buurtleden van buurtvereniging Voordeldonk zijn we Jan ontzettend dankbaar voor deze jarenlange inzet. Al was het nog zo druk op het loonbedrijf, het oud papier ophalen ging door, daar was geen speld tussen te krijgen.

Verder zijn we erg dankbaar dat Loonbedrijf Berkers ons heeft toegezegd dat we nog steeds gebruik mogen maken van de tractor en aanhanger die toch wel een bekende verschijning zijn in de buurt. Hierdoor hopen we nog lang het oud papier te kunnen verzamelen in de buurt en met het geld wat we hiermee bijeen halen leuke activiteiten te organiseren voor de hele buurt.

Om Jan Berkers en Loonbedrijf Berkers te bedanken hebben we een klein filmpje op Facebook gezet. Zelfs hier kennen ze allemaal Jan, want het berichtje is inmiddels bijna 2300 keer bekeken en het filmpje bijna 900 keer in anderhalve dag tijd!  Klik onderstaand voor het filmpje: