Welkomstbord

Om nieuwe buurtgenoten welkom te heten hebben we als buurtvereniging een spandoek ontworpen en laten maken. Het is de bedoeling dat de buren van eventuele nieuwe bewoners dit spandoek gaan plaatsen. Krijg je nieuwe buren of ben je zelf in de buurt komen wonen en wil je (gezamenlijk) het spandoek plaatsten mail dan naar: secretaris@buurtvoordeldonk.nl of vul het formulier in via deze link: Aanvragen welkomstbord.

Het doek is opgerold en de buizen zijn maximaal 2 meter lang en het geheel is helemaal demontabel, dus makkelijk te vervoeren. Ben je zelf niet in de gelegenheid het spandoek te plaatsen geeft dit dan ook even door zodat we iedereen welkom kunnen heten.

Bedankt voor jullie medewerking!

Het bestuur


Welkomstbord geplaatst bij de familie Verspeek (23-12-2017)

Op Zaterdag 23 december 2017 hebben we het welkomstbord geplaatst bij de familie Verspeek op Voordeldonk nr. 51. Ook deze keer waren we uitgenodigd om samen met een aantal buren uitgenodigd om kennis te maken en even gezellig met elkaar te buurten. De familie Verspeek bestaat uit Mark en Mirjam en de 3 zonen Bram, Teun en Gijs. Wij willen de familie bedanken voor hun gastvrijheid en wensen ze heel veel woonplezier in onze mooie buurt! Tot ziens op onze activiteiten!


Welkomstbord geplaatst bij de familie Crommentuijn (16-09-2017)

Op Zaterdag 16 september 2017 hebben we het welkomstbord geplaatst bij de familie Crommentuijn op Stegen nr. 50. Tevens was de buurt uitgenodigd om kennis te maken en even gezellig met elkaar te buurten. De familie Crommentuijn bestaat uit Mark en Wilke en de 2 dochters Lize en Sanne. Wij willen de familie bedanken voor hun gastvrijheid en wensen ze heel veel woonplezier in onze mooie buurt! Tot ziens op onze activiteiten!


Welkomstbord geplaatst bij de familie Kuijpers (24-09-2016)

Op zaterdag 24 september hebben enkele buren en bestuursleden het welkomstbord geplaatst bij de familie Kuijpers op Voordeldonk 67. We zijn hierbij heel gastvrij ontvangen door de familie Kuijpers. De familie bestaat uit Alex en Ingrid en hun dochters Mirthe en Lotte. Het was mooi weer en konden lekker buiten zitten. Na gezellig gebuurt te hebben kregen we nog een rondleiding door het prachtig verbouwde huis. Heel erg veel woonplezier gewenst en tot ziens op onze activiteiten!
welkomstbord-kuijpers-5


Welkomstbord geplaatst bij de familie Kanters-Mennen (28-02-2016)

Op zondag 28 februari is er weer een leuk initiatief geweest vanuit de buurt van de Bluijsensbroekdijk. Hier is namelijk weer gezamenlijk het welkomstbord geplaatst om Anton Kanters en Anne Mennen welkom te heten in de buurt. Dit was mooi gecombineerd met het intrekfeest waarbij de buurtgenoten waren uitgenodigd. Met totaal 28 buurtgenoten is er weer gezellig bij gebuurt en is er een leuke middag van gemaakt.

Verder leuk om te vermelden dat in deze straat een App-groep is opgericht waarmee de buurtgenoten elkaar snel op de hoogte kunnen brengen van belangrijke zaken die zich in de buurt afspelen. Volop activiteit dus! Geweldig!

Anton en Anne bedankt voor jullie gastvrijheid en goed verzorgde feest! We wensen jullie heel veel woongenot toe!

Kanters-Mennen


Welkomstbord geplaatst bij de familie van Houdt (20-02-2016)

Op zaterdag 20 februari hebben een aantal buren en bestuursleden het welkomstbord geplaatst bij de familie van Houdt op Voordeldonk 77.

De familie van Houdt heeft hiervoor op Helmkruid in Asten gewoond en we zijn blij de familie op de Voordeldonk te mogen verwelkomen. We zijn hierbij hartelijk ontvangen met een stukje vlaai en koffie en is er weer gezellig gebuurt.
De familie bestaat uit Maarten, Elke, dochter Juul van 3,5 en zoon Raf van 16 maanden.

Ook weer leuk om te vermelden dat de familie niet veel bedenktijd nodig had om ook lid te worden van onze buurtvereniging. Hiermee komen we op 115 gezinnen die lid zijn van buurtvereniging Voordeldonk.
We wensen de familie van Houdt heel veel woonplezier op de Voordeldonk en zien ze graag verschijnen op onze activiteiten.VanHoudt-2VanHoudt-1


Welkomstbord geplaatst bij de familie van Neerven (10-01-2016)

Op zondag 10 januari hebben enkele buren en bestuursleden het welkomstbord geplaatst bij de familie van Neerven op het Kloostereind 1. De familie komt uit Deurne en hebben op het Kloostereind een melkvee bedrijf. De familie bestaat uit Wim, Monique en de 4 kinderen Willem, Thijs, Dirk en Bart.

Leuk om te schrijven is dat de familie ook direct lid is geworden van onze buurtvereniging. We wensen ze heel veel woonplezier op het Kloostereind en zien ze graag verschijnen op onze activiteiten.

Het bestuur

 


Welkomstbord geplaatst bij Fam. Geboers (07-03-2015)

Op zaterdag 7 maart is het welkomstbord van onze buurtvereniging geplaatst bij de Familie Geboers op de Voordeldonk.
Het bord is weer door een aantal buurtgenoten geplaatst en is nog even gezellig bij gebuurt onder het genot van een stuk vlaai en drinken.

Namens de hele buurt wensen we de Familie Geboers veel succes met de nieuwbouw van jullie woning en veel woongenot in de buurt!

IMG-20150307-WA0002


Welkomstbord geplaatst bij Fam. Leenders (14-02-2015)

Op zaterdag 14 februari is het welkomstbord van onze buurtvereniging geplaatst bij de Familie Leenders op de Voordeldonk.
Het bord is weer door een aantal buurtgenoten geplaatst waarna ze nog even gezellig bijgepraat hebben bij de Fam.Leenders.

Namens de hele buurt wensen we de Familie Leenders veel succes met de nieuwbouw van jullie woning en veel woongenot in de buurt

Welkom 20150214

 


Welkomstbord geplaatst bij Fam. van Mierlo (27-12-2014)

Op zaterdag 27 december is het welkomstbord van onze buurtvereniging geplaatst bij de Fam. van Mierlo op de Venbergweg 22.
Op initiatief van Frank Rooijakkers hebben bewoners van de Venbergweg het welkomstbord geplaatst en is de Fam. van Mierlo van harte welkom geheten in de buurt. Het gezin bestaat uit Rob van Mierlo, Martine van Mierlo-Martens, hun zoontje Lars van bijna 1 jaar en 9 maanden en in januari wordt de jongste buurtgenoot verwacht.
De familie van Mierlo had zich al eerder aangemeld als lid van de buurtvereniging waarmee we natuurlijk erg blij zijn.

Namens het bestuur iedereen bedankt voor de aanwezigheid en de Fam. van Mierlo bedankt voor de gastvrije ontvangst en we zien jullie graag verschijnen bij onze activiteiten!
DSC02739[1]


Welkomstbord geplaatst bij Fam. Geerts (06-12-2014)

Op zaterdag 6 december hebben we het welkomstbord van onze buurtvereniging geplaatst bij onze nieuwe leden van de buurtvereniging: de familie Geerts op de Voordeldonk 94. Ze wonen nu nog in een tijdelijke huisvesting maar gaa

 

n hier op termijn een nieuw huis bouwen. Wij wensen de familie Geerts veel succes met de bouw en veel woongenot in de buurt! Graag tot ziens bij onze activiteiten.    Het Bestuur

20141206_113746

 


Welkomstbord geplaatst bij Fam. van Lierop (04-10-2014)

Op zaterdag 4 oktober is het welkomstbord van onze buurtvereniging geplaatst bij de Fam. van Lierop op de Bluijssensbroekdijk 2.
Op initiatief van Tineke v/d Zanden zijn de bewoners van de Bluijssenbroekdijk opgetrommeld om gezamenlijk het welkomstbord te plaatsen en de Fam. van Lierop welkom te heten in de buurt. Namens het bestuur was Frank Koolen aanwezig om ze eveneens welkom te heten in het woongebied van buurtvereniging Voordeldonk. Met totaal 20 personen was de opkomst overweldigend! De Fam. van Lierop was hiervan ook onder de indruk en hebben zich per direct aangemeld om lid te worden van onze buurtvereniging!

Namens het bestuur iedereen bedankt voor de aanwezigheid en de Fam. van Lierop bedankt voor de gastvrije ontvangst en we zien jullie graag verschijnen bij onze activiteiten!

Welkomstbord Fam van Lierop 04-10-2014