Foto’s Irrland 2017

Naar speeltuin Irrland op zondag 17 september

Op zondag 17 september zijn we weer naar speeltuin Irrland in Kevelaer(D) geweest. Om 10u vertrok Voordeldonk Air met 29 passagiers aan boord naar Irrland Airport. Was het een dag eerder nog een wisselvallige weersvoorspelling, zijn we met helder zicht opgestegen en geland in een zonnig oord.

Bij binnenkomst hebben we ons weer centraal opgesteld waar voor jong en oud van alles te beleven is. Ondertussen had Erwin Heijligers in hele korte tijd 2 barbecues voorzien van gloeiende kooltjes om al snel heerlijke frikandellen, worstjes en hamburgers klaar te maken om de buikjes voor de rest van de middag te vullen. Zoals altijd was het weer heerlijk en is er weer volop gespeeld en voor de ouders een mooie gelegenheid om weer lekker bij te buurten en te genieten van het mooi park.

Zoals de vorige keren lag het park er weer overal erg netjes bij en waren er weer diversen nieuwe dingen gemaakt en/of nog in de maak. Het is altijd weer een genot om hier rond te kijken hoe je met hele simpele dingen iedereen van 0 tot 99 jaar kan vermaken. Zijn het niet de vele grappige (boeren)cartoons die tegen de muren hangen dan zijn het wel de geitjes die via een loopbrug over de nok van de schuren naar de andere wei kunnen lopen. Ook andere dieren zijn er te zien zoals koeien, varkens, cavia’s, konijnen, eekhoorntjes, paarden, geiten, apen, papegaaien en noem maar op.  

Verder is er volop gespeeld in de strobalen, de vernieuwde mooi aangeklede maisbak, de vele glijbanen en de luchtkussens.

Om 18u begon het na een hele stralende dag te hebben gehad te regenen en hebben we het eerste vliegtuig weer naar Asten gepakt met voor sommige nog een traditionele tussenstop bij een bekend restaurant in Sevenum 😉

Iedereen weer bedankt voor de gezelligheid en graag tot de volgende activiteit!

Het bestuur

Onderstaand de foto’s van het bezoek aan speeltuin Irrland in 2017. Heb je ook leuke foto’s van deze activiteit die je wilt delen stuur deze dan in.

Wilt u foto’s insturen kunt u onderstaand formulier gebruiken. Na goedkeuring zullen de foto’s worden geplaatst op de website.

[vfb id=’5′]