Foto’s Paaseieren zoeken 2015

Op zaterdag 4 april hebben we weer onze jaarlijkse Paasactiviteit gehad. Wederom zijn we Paaseieren gaan zoeken die de Paashaas weer goed had verstopt. Het weer was goed met 1o graden en een lekker zonnetje.

De opkomst was ook heel goed met totaal 42 buurtleden waarvan de helft kinderen. In de bossen bij het Rinkveld waren 3 vakken gemaakt waarbij de  kleinste kinderen langs een recht pad konden zoeken. Hier waren mooi geel/oranje beschilderde eieren “verstopt”. Deze kinderen waren zo snel dat ze als eerste alle eieren hadden gevonden en de oudere kinderen mee gingen helpen.

De wat oudere kinderen hadden een vak in de bossen waar de roze/paarse eieren verstopt waren. Voor de oudere kinderen had de Paashaas het wederom erg moeilijk gemaakt door de blauwe en groene eieren goed te verstoppen. Gelukkig lagen ze allemaal bij een boom verstopt. Laat de definitie van een “bos” nou net zijn: “Een oppervlakte waarvan bomen het belangrijkste bestanddeel uitmaken“. Er stonden dus zoveel bomen dat we een aantal eieren niet meer konden vinden ondanks de fanatieke kinderen en ook volwassenen die het zoeken niet op wilden geven…

Bij elke leeftijdsgroep was ook een zilveren Paasei verstopt in het veld. Deze zijn gevonden door de kleinzoon van Joanne Geurts bij de kleinste kinderen, Dirk van Bussel bij de middelgrote kinderen en door Meike Leenders bij de grootste kinderen. Zij kregen een attentie als beloning.

Iedereen weer bedankt voor deze zeer geslaagde activiteit! Extra dank voor Frank&Marion Rooijakkers die de 180(!) eieren hebben geschonken!

Graag tot volgend jaar!

Het bestuur

Wilt u foto’s insturen kunt u onderstaand formulier gebruiken. Na goedkeuring zullen de foto’s worden geplaatst op de website.

[vfb id=’5′]