Rabobank Clubsupport

Ook dit jaar doet Buurtvereniging Voordeldonk dit jaar mee met de Rabo Clubsupport actie. Leden van de Rabobank kunnen via de Rabo App of via Rabobank.nl/clubsupport in totaal 5 stemmen uitbrengen op zijn/haar favoriete vereniging/clubs. Breng tussen 4 oktober en 25 oktober het liefst 2 stemmen uit op onze buurtvereniging en verdeel de overige stemmen op je andere favoriete club/vereniging.

Tijdslijn

Start stemperiode – 4 oktoberVanaf nu kan iedereen die lid is van de Rabobank maximaal 2 stemmen uitbrengen op onze buurtvereniging. 

Einde stemperiode – 25 oktoberLaat je stemmen niet verloren gaan en breng je stemmen uit vóór 25 oktober 

November Finale en uitreikingen Rabo ClubSupport. Houd de pagina van jouw lokale bank in de gaten voor meer informatie over de lokale uitreiking.

Dit jaar kan er dus alleen digitaal gestemd worden. We kunnen ons voorstellen dat dit niet voor iedereen weggelegd is. Wil je persoonlijke ondersteuning hebben door iemand van het bestuur laat het dan weten en naar wie je voorkeur uitgaat.
Het zou ook jammer zijn als je stemmen (en dus een financiële bijdrage voor onze buurtvereniging) verloren zou gaan….

Tip:
LET OP! Laat nooit een onbekend iemand meekijken en nooit telefonisch of op afstand. Helaas zijn er altijd mensen die misbruik hiervan maken.

Bedankt alvast voor je stem! Heb je hulp nodig of zijn er vragen laat het ons gerust weten, we helpen je graag verder!

KLIK HIER VOOR DE INSTRUCTIE: