Buurt Agenda

Buurt Agenda

Onderstaand de agenda van activiteiten die Buurtvereniging Voordeldonk organiseert maar ook activiteiten die in of voor onze buurt plaatsvinden. Staat er een activiteit nog niet bij laat het ons gerust weten.

nov
30
za
2019
Bezoek Sinterklaas @ Basisschool Voordeldonk
nov 30 @ 14:00 – 15:30

Bezoek Sinterklaas&Pieten op 30 november

Op zaterdag 30 november a.s. komt Sinterklaas en zijn Pieten weer de kinderen van onze buurtvereniging bezoeken. We verwachten de buurtkinderen om 14.00 uur op basisschool Voordeldonk. De Sint zal waarschijnlijk rond 14.30 uur bij de school aankomen.
Voor de kinderen t/m groep 5 van de basisschool brengt de Sint een cadeautje mee. We hopen dat jullie allemaal komen om dit feest mee te vieren. Ook kinderen die in groep 6 en hoger zitten zijn uiteraard ook welkom!
Opgeven hiervoor is NIET nodig, we hopen dat iedereen er is..!

Hieronder kun je kleurplaten downloaden om aan Sinterklaas en zijn Pieten te geven.

 

dec
13
vr
2019
Bierproeverij @ Locatie volgt nog...
dec 13 @ 20:00

Bierproeverij met de buurt (mannenavond op 13 december 2019)

Afgelopen jaar hebben de dames een gezellige avond gehad, dit jaar is het weer de beurt aan de mannen van onze buurtvereniging.

Op vrijdagavond 13 december is het dan ook zover dat we weer een bierproeverij gaan houden. De locatie en informatie volgt nog. We starten in ieder geval om 20:00u

De eigen bijdrage is €10,= per persoon welke betaald dient te worden direct bij aanvang van de avond. Aanmelden hiervoor is noodzakelijk om deel te kunnen nemen, dit kan tot uiterlijk zondag 8 december.

VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN OM JE AAN TE MELDEN:

Ja ik doe mee met de bierproeverij, ben 18 jaar of ouder en betaal €10,= eigen bijdrage bij aanvang van de bierproeverij.

Ik accepteer dat bovenstaande gegevens automatisch verwerkt worden in een aanmeldlijst. Deze lijst dient uitsluitend ter organisatie van deze activiteit en zal door ons niet voor andere doeleinden gebruikt worden. Er kunnen (sfeer)foto's op onze website/Facebookpagina worden gepubliceerd. Indien iemand niet op foto wil kunt u dit onderstaand opgeven bij de opmerkingen, we houden hier dan uiteraard rekening mee. (meer informatie: https://www.buurtvoordeldonk.nl/privacybeleid/ )

(Klik hier 1-maal op en wacht dan even, dit kan 10 seconden duren omdat de pagina opnieuw geladen wordt. Daarna komt hier onder de knop staan dat de aanmelding is verzonden. Bij deze aanmelding ontvang je binnen 10 minuten een bevestiging in je E-mail. Ontvang je deze niet controleer dan of deze E-mail bij de "ongewenste E-mail" terecht is gekomen. Tevens kom je in de aanmeldlijst staan, zie: https://www.buurtvoordeldonk.nl/aanmeldingen/

dec
28
za
2019
Oud papier ophalen @ Hele buurt Voordeldonk
dec 28 @ 10:00

Zaterdag 28 december komen wij weer graag uw oud papier ophalen. Wij stellen het erg op prijs als u zoveel mogelijk oud papier verzameld en gebundeld aan de straat zet.

We hopen dat iedereen zoveel mogelijk papier/karton spaart en klaar zet voor onze buurtvereniging. We hopen zo nog jaren vele leuke activiteiten te organiseren voor onze buurt!
Klik op de afbeelding voor meer informatie over het oud papier en de ophaaldagen.

Bij voorbaat dank voor jullie medewerking!

Oud papier Voordeldonk

jan
3
vr
2020
Schaatsen met de buurt op 3 januari 2020 @ IJssportcentrum Eindhoven
jan 3 @ 19:00

Op vrijdagavond 3 januari 2020 gaan we weer schaatsen met de buurt. We vertrekken om 19:00u vanaf de basisschool. Zorg dat je op tijd bent zodat we gezamenlijk kunnen gaan. De buurtvereniging betaald de entree. Eventuele consumpties of huren van schaatsen zijn voor eigen rekening.

Er kan zowel binnen als buiten geschaatst worden. Op de binnenbaan is het discoschaatsen.
ijssportcentrum

jan
28
di
2020
Bestuursvergadering
jan 28 @ 20:30

Op dinsdag 28 januari zal er weer een bestuursvergadering gehouden worden.

vergadering
Mochten er nog zaken zijn die het bestuur mee kan nemen in deze vergadering kun je deze tijdig aan ons kenbaar maken via de contactpagina op de website.  We komen er dan daarna op terug indien nodig/gewenst.

Het Bestuur

mrt
20
vr
2020
Contactavond Senioren (gezamenlijke buurtverenigingen) @ Café Jan van Hoek
mrt 20 @ 19:00 – 23:00

Contactavond Senioren 20 maart 2020

Op vrijdagavond 20 maart 2020 zal er wederom een contactavond voor senioren plaatsvinden bij Café Jan van Hoek
De avond is bedoeld voor de senioren vanaf 65 jaar  en wordt georganiseerd door de gezamenlijke buurtverenigingen van Asten.
De avond begint om 19.00 uur.
Buurtgenoten van 65 jaar en ouder kunnen zich hiervoor opgeven. Is de partner nog geen 65+ dan mag deze natuurlijk ook gewoon meekomen. Je kunt je opgeven voor deze activiteit via de website of door het door te geven aan één van de bestuursleden.
De eigen bijdrage voor de contactavond is €7,= per persoon. Het resterende bedrag zal door de buurtvereniging worden betaald (uiteraard uitsluitend leden van Buurtvereniging Voordeldonk).

Het programma van deze avond ziet er als volgt uit:19.00u   Ontvangst van de deelnemers bij Café/zaal Jan van Hoek
19.15-20.15u  Koffietafel
20.30-21.15u  Ontspannen met entertainment
21.15-21.45u  Pauze, waarin een drankje wordt aangeboden.
21.45-22.30u  Entertainment
23:00u   Sluiting

Aanmelden voor deze contactavond kan tot uiterlijk vrijdag 13 maart 2020

mrt
25
wo
2020
Jaarvergadering 25 maart bij Het Wapen van Asten @ Het Wapen van Asten
mrt 25 @ 20:30

Op woensdagavond 25 maart 2020 hebben we weer onze jaarvergadering voor al onze leden. Dit jaar houden we onze jaarvergadering weer bij Het Wapen van Asten op de Burg.Wijnenstraat 19 te Asten.

De jaarvergadering zal starten om 20:30u. Aansluitend zullen we gezellig een potje gaan bowlen.

We hopen op een goede opkomst van onze leden. Graag tot ziens!

Het bestuur

 

mrt
28
za
2020
Oud papier ophalen @ Vaste route Buurt Voordeldonk
mrt 28 @ 10:00

 

Zaterdag 28 maart komen wij weer graag uw oud papier ophalen. Wij stellen het erg op prijs als u zoveel mogelijk oud papier verzameld en gebundeld aan de straat zet.

We hopen dat iedereen zoveel mogelijk papier/karton spaart en klaar zet voor onze buurtvereniging. We hopen zo nog jaren vele leuke activiteiten te organiseren voor onze buurt!
Klik op de afbeelding voor meer informatie over het oud papier en de ophaaldagen.

Bij voorbaat dank voor jullie medewerking!

Oud papier Voordeldonk

apr
7
di
2020
Bestuursvergadering
apr 7 @ 20:30

Op dinsdag 7 april zal er weer een bestuursvergadering gehouden worden.

vergadering
Mochten er nog zaken zijn die het bestuur mee kan nemen in deze vergadering kun je deze tijdig aan ons kenbaar maken via de contactpagina op de website.  We komen er dan daarna op terug indien nodig/gewenst.

Het Bestuur

apr
11
za
2020
Paaseieren zoeken @ Nabij Fam. Geurts
apr 11 @ 16:00

Op zaterdag 11 april 2020 gaan we weer met de kinderen van onze buurtvereniging Paaseieren zoeken. We zullen de eieren gaan zoeken vanaf 16:00u in de bossen bij de familie Geurts, Rinkveld 16. Voor de kinderen van 0 t/m groep 5 is er een traktatie. Oudere kinderen mogen ook mee komen eieren zoeken.

Klik hier om een kleurplaat te downloaden en te printen:

Paashaas