Foto’s Handboogschieten 2015

De koning van de buurtvereniging is bekend
Logo EMM Asten

Na 3 avonden handboogschieten is de uitslag bekend! De koning van de buurtvereniging voor 2015 is geworden: Mathie Swinkels

Hieronder de top 10 van de eindstand:

  1. Mathie Swinkels met 45 punten
  2. Frank Koolen met 40 punten
  3. Mike Hubers met 37 punten (niet meegetelde avond 10 punten)
  4. Roel Berkers met 37 punten (niet meegetelde avond 8 punten)
  5. Ruud Berkers met 30 punten
  6. Jan Kerkers met 20 punten
  7. Wim Swinkels met 17 punten
  8. Jos Berkers met 13 punten
  9. Carla Koolen met 11 punten
  10. Erwin Heijligers met 6 punten 

Voor dit kampioenschap zijn we van harte welkom geheten door handboogvereniging Eendracht Maakt Macht(E.M.M.) uit Asten.
E.M.M. heeft de schietlocatie achter Restaurant “De Beleving” op de Voordeldonk. Elke avond zijn alle deelnemers professioneel begeleid door leden van de handboogvereniging. Ook het materiaal was beschikbaar gesteld door de handboogvereniging. We kunnen terug kijken op een heel leuk kampioenschap en wellicht voor herhaling vatbaar. E.M.M. bedankt voor jullie professionele bijdrage!!!

Ben je voor, tijdens of na het handboogkampioenschap geïnteresseerd in de handboogsport? Wil je lid worden van de handboogvereniging of meer informatie wensen kijk dan op de website van E.M.M. Asten: www.emm-asten.nl    Wil je zelf een keer proeven aan de handboogsport kom dan naar 1 van de dagen dat er geschoten wordt. In eerste instantie wordt een handboog en pijlen ter beschikking gesteld zodat je eerst kunt kijken of het wat voor je is. 

Wil je op de hoogte gehouden worden over deze handboogvereniging? Kijk dan op Facebook en vind deze vereniging leuk: KLIK HIER VOOR DE FACEBOOK PAGINA VAN EMM ASTEN

Wilt u foto’s insturen kunt u onderstaand formulier gebruiken. Na goedkeuring zullen de foto’s worden geplaatst op de website.

[vfb id=’5′]

Reacties zijn gesloten.