Foto’s Sinterklaas 2014

Bezoek Sinterklaas 29 november 2014

Op zaterdag 29 november hebben Sinterklaas en zijn zwarte Pieten weer een bezoek gebracht aan onze buurtvereniging.

Bijna alle kinderen waren aanwezig. Als eerste hebben de kinderen diversen Sinterklaasliedjes gezongen onder begeleiding van Kim van Bussel. Ook waren er muzikale kinderen bij die zelf een liedje hebben gezongen. Nadat de kinderen ingezongen waren kwamen de zwarte Pieten binnen. Het waren Rocco, Robeco en Pateun. Maar…. zonder Sinterklaas..

Nadat de Pieten eerst even een “hulpsinterklaas” hadden geregeld kwam de echte Sinterklaas binnen. Hij was wat later omdat Pateun de schoenen van de Sint gepoetst had en daarna waren ze kwijt… Nu moest de Sint op zijn pantoffels lopen.

De zwarte Pieten hebben een “kinderwasstraat” opgebouwd waarbij alle kinderen vakkundig werden geborsteld, gewassen met schuimbellen en tot slot droog geblazen. Nadat ze allemaal schoon waren kregen de kinderen een cadeautje van de Sint. Toen bleek dat Pateun in 1 van de cadeautjes de schoenen van de Sint had ingepakt. Gelukkig waren ze weer terecht.

Toen alle kinderen hun cadeautje hadden begonnen de Pieten in het Duits af te tellen en….. alle kinderen zijn internationaal aangelegd want de cadeautjes werden snel en vakkundig uitgepakt.

Nadat er nog wat snoep was rondgestrooid en uitgedeeld kregen de kinderen nog een snoepzakje mee en konden ze fijn thuis gaan spelen met de cadeautjes die ze hadden gekregen..

Alle ouders, kinderen, Sinterklaas en de zwarte Pieten bedankt voor jullie bezoek en tot volgend jaar!

Het bestuur

er zijn geen afbeeldingen gevonden